VELKOMMEN TIL RODEBUTIKKEN ;)

onsdag den 9. juni 2010

Game over ;)

Ja ja ja ja - skal vi tage den sædvanlige (!!?) Gud hvor er der sket meget siden jeg var sidst, hvilket virkelig også er for længe siden, hvor er jeg dog en dårlig blogger og jeg forsømmer godtnok det her bla bla bla :D

Meget er sket siden sidst' (SUPRISE !!)
Den har stået på den skønne kombination af skole og så uhæmmningsløs druk i weekenderne!
Barbara har boet her i en uges tid, vi har passet hund, Mimse har mødt svigerforældrene (forsættes)
Men men men...,
For et par uger siden var jeg til Karneval sammen med mine dejlige veninder' og her må jeg sige at det var har været den fedeste dag/aften/nat so far i 2010 - startede med at vi drak det første shot gul gajol kl 06.30 - så er standarden ligesom lagt :) Vi var klædt ud som super-helte' og da jeg evig-dårlig planlægger og endnu ringere til at tage mig sammen til at få bestilt et kostume, 4 dage før karneval rendte rundt i byen for at finde inspiration til et kostume, som dog ikke måtte sætte for store krav til mine evner med nål og tråd - endte det med at blive til Cat-woman, ører, handsker, og pisk mv :D Det var en succes' så stor en succes at jeg i 3 dage efter ikke kunne bruge min højre arm - pga min overdreven brug af pisken i 24 timer nonstop :D
Karnevals-dagen bød på så mange sjove, pudsige, skøre, overdrevne, impulse og slemme minder ;) Men alt ialt var det en super fed dag, hvor Barbara og jeg (eliten-som holdte ud tiet sidste) Var oppe i 25 timer og stiv i 23 af dem ;)
Er du til karneval? er du single? er du en SKANK!! og på denne dag er det hele okay at være det, det er faktisk mindre velset at du ikke er det :)
Så min indre skanky hoe' fik lov at bryde frem - og så er det vist også nok for en stykke tid! (Så har jeg ikke sagt for meget)

Barbara har fået job hos promoters ligesom mig selv og vi var i lørdags ude på opgave sammen' vi var i fårup sommerland og sample oreo's :) Det var en rigtig hyggelig dag og så fik vi gratis buffet - Mmmm, tak søde Morten :) Om aftenen var vi inviteret til fest hos nogle fyre' men kom aldrig afsted, men endte istedet i penthouse hvor Mimse havde inviteret til fest, som endte i kysselege og dansende gæster i sofa og på sofaborde :D

Men dette indlæg vil jeg nu ikke bruge på at forklare i deltaljer mine udskejelser i byen, med de høje promiller :) Jeg vil nu vise jeg en hel ny side af mig selv =
M&M læser til eksamen siden ......
Jeg har idag haft studie dag og brugt en del tid på at udarbejde en læseplan for de næste 3-4 uger, inden jeg skal til eksamen d. 2/7!
Ligeså useriøs, skanky, plørefuld, jeg kan være - lige så seriøs og koncentreret bliver jeg en sidste måned inden min eksamen. Jeg går ekstremt meget op i mit studie og har rigtig høje forventninger til mig selv og min faglighed - så der blir ikke plads til meget andet end eksamens læsning og arbejde de næste par uger :)

Derfor vil bloggen helt sikkert også været præget af denne sinds-tilstand -> M&M læser til eksamen. Det bliver en rigtig hård tid og måske i ber om at få den gamle M&M tilbage :)
Jeg lover jer., hun er der d. 2/7 kl 13.00 :D

En lille update fra mig :) Jeg vil nu smutte i fitness sammen med Anette og så efterfølgende på arbejde og derefter fordybe mig i bøgerne :)
God onsdag til jer alle :D

1 kommentar:

  1. hej. fin blog du har (: - kig forbi min hvis du får lyst Linebiine.blogspot.com
    // Linebiine

    SvarSlet