VELKOMMEN TIL RODEBUTIKKEN ;)

torsdag den 17. februar 2011

Snevejr og Søvnløs!

Klokken er 2 om natten og jeg kan ikke sove - med søvnløsheden kommer tankerne, det kender i helt sikkert! Jeg gjorde det jeg tit gør, når disse nætter melder sig' fandt min ipod frem, høredutterne i ørerne og tunede så lidt rundt på noget god musik! Pludselig landede jeg på en sang, som fik et smil frem på mine læber. Det unikke ved musik er at det kan frembringe et minde, en følelse og en rejse tilbage i tiden, så man føler man pludselig står der igen :)

Jeg har de sidste dage haft sådan en følelse i kroppen af et savn, et savn til at have en kæreste (GOD? HVAD SKER DER?) Hvad kan jeg sige, der koldt og trist udenfor - nogen aftener ville det bare være rart at have en at putte sig ind til. Meeen, denne her sang som jeg tunede ind på for et øjeblik siden remindede mig pludselig om, hvor fedt mit liv som mig selv (uden kæreste) egentlig har været! Alle de mennesker jeg har mødt, de erfaringer jeg er blevet rigere, alt det jeg har set, rørt, drukket, alt endt ud i en masse fantastiske minder, som bare har gjort det hele så meget sjovere.

Så når disse dage, tanker og følelser melder sig, kan jeg med et smil på læben tænke tilbage på.

En meget passioneret dj jeg engang mødte i toget' som mente at vejen til succes var at kalde sig selv for Dj King kong. Dengang diskoteket lukkede, med min jakke indenfor indeholdende, nøgler, mobil, taske alt - og jeg måtte i december måned smutte ned til toget kl 8-9 om morgenen, kun iført kort kjole og stiletter' en af de søndage der hvor det var gratis at køre med, så det selvflfølgelig var fyldt op med hele nordjyllands bedsteforældre + børnebørn, turen hjem på 50 min hjem, var lang. Dengang jeg stod udenfor mac-d kl ..... om morgenen i en god brandert og troede jeg havde scoret' hvor jeg så vælger at dreje om på stilet hælen og falde i en stor dynge opkast. At jeg har snavet med Brinck, uden at vide at det var ham. At jeg engang på vej hjem fra byen, var nødsaget til at gå barfodet i minus grader, da skoene gjorde ondt' mødte en sød pige, som tilbød mig hendes strømper' som jeg gerne tog imod, men efter 50 min var jeg nød til at smide dem, fordi de stank værre end ord kan beskrive - så de røg i havnen, og mig og min kammerats appetit og lyst til pizza, var ikke længere eksisterende! Og mine fødder stank i dage efter' men tanken var sød. Kælketur på bradepander, karneval, koger, impulse byture søndag. Ture på motercykel, sommeraftener på stranden, sommerhus tur osv.

Det er da egentlig ikke så slemt at bare være sig selv og fri til at gøre hvad man vil ? :)

Godnat allesammen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar