VELKOMMEN TIL RODEBUTIKKEN ;)

tirsdag den 13. april 2010

Girl power < 3
Idag har været en god en af slagsen :) Startede med at jeg fik besøg af min Mor, som har fået en lille ny hundehvalp, som hun kom på besøg med og han er bare dejlig!


Efterfølgende tog Mimse og jeg gik ned i byen og fik ordnede nogle praktiske ting ( okay okay) lets tell the truth - den eneste praktiske ting vi fik lavet var at få lavet en nøgle hver til vores lejlighed! Og derefter stod den på jagt efter sushi, indkøb af solbriller og top til Mimse og en masse lækre ting til lejligheden ups ups...
Efter vi kom hjem, kom min veninde Anette forbi og vi tog den daglige løbetur! Løbeturen gik for mit vedkommende rigtig dårligt :( Forskellen på mig og Anette er at jeg ryger 15 ciaretter om dagen : ( og det gør hun ikke - hvilket resultere i at hun kommer hurtigere form end jeg, selvom vi er startet med at løbe samtidigt! Så det irretere mig at skulle give op, når hun løber videre!
Det er så dumt - ville sådan jeg kunne stoppe med det pjat? : s
Men efter løbeturen,hyggede vi alle tre på tagterassen med vandmelon, womanblade, og thomas buttenschøn musik i baggrunden! Til aften lavede vi stjerneskud' og så dronningens fødselsdagsfest- ting! Jeg er ikke den store royalist - men det er Mimse til gengæld! Jeg kender ingen som hende som kan/ved så meget ubrugeligt om det kongehus' og samtidig værne om det med stor respekt :D og klapper når hun ser dronningen - have to love her' right? <>
Jeg har netop fulgt Anette hjem' da hun var kommet ind og jeg selv gik hjem! Kom jeg til at tænke tilbage på mig selv for et halvt år siden! Jeg turde heller ikke gå ude når det var mørkt og fik altid min eks til at følge mig rundt! Sikke en afhængighed? og kan også huske at jeg tænkte lige efter vi var gået fra hinanden - oh shiiit' jeg kommer aldrig ud efter mørkets frembrud! Jeg var blevet meget afhængig af den tryghed' han kunne give mig - så meget at jeg ikke var sikker på at jeg kunne "leve" uden! Jeg tror at det er sådan i mange forhold' at når man spiller på sidste vers - er det sidste man ikke kan give slip på - er trygheden! Trygheden ved at du er sammen med en som kender dig bedre end nogen anden, en som har fulgt dig så tæt i lang tid, som har været dig i diverse situationer, en som er der når du er ked af det, en som gør at du aldrig føler dig alene, en som venter på dig når du kommer hjem og en som holder om dig når du vågner om natten og har haft mareridt! En som henter dig ved toget om aftenen når det er blevet mørkt og du ikke selv tør at gå hjem! Trygheden ved at have et andet menneske ved din side heletiden og have en at dele det hele med!

Nu skal dette ikke lyde som om at jeg sys at den tryghed to mennesker kan give hinanden er noget fis, fordi tværtimod sys jeg det er smukt! Men smukt til den grænse, hvor du ikke bliver afhængig af den anden person og til den grænse at det ikke kun er grunden til at du blir i forholdet! Det er dobbeltmoralsk af mig at sige - fordi jeg har selv været der' jeg blev i mit forhold i et år for længe pga. tryghed! og efter bruddet fik jeg øjenene op for hvor afhængig jeg egentlig havde været' selvom jeg altid har svoret overfor mig selv - at jeg til en hver tid ville kunne klare mig selv! Det var en øjenåbner - at mærke hvor afhængig jeg egentlig havde gjort mig af min eks! Og der sagde jeg til mig selv - det kan ikke nytte noget - skab din egen tryghed og vær din egen tryghed! Idag kan jeg godt gå når der er mørkt og jeg behøver ikke en der henter mig ved toget! Og det er en sejr :) !
Længe leve uafhængigheden! Som en gammel veninde sagde til mig - Vis mig noget Girlpower :D

Velkommen til endnu en ny læser - det er bare dejligt :)
God aften til jer alle og husk nu - Girl power ;)

1 kommentar:

  1. Årh det er da verdens sødeste hundehvalp! Din mor er heldig :D

    /Maria
    garderobeskabet.blogspot.com

    SvarSlet