VELKOMMEN TIL RODEBUTIKKEN ;)

torsdag den 8. april 2010

Jeg er priviligeret !


Igår havde jeg en fantastisk løbetur sammen med min skønne veninde Anette :) Solen skinnede, fuglene sang og folk smilte og vi løb side om side, dog med musik i ørene - men vi var ved siden af hinaden og var der til at give hinandennhighfive, når distancen var nået :) Det giver en fantastik følelse indeni bag efter, sådan en løbetur! Lad os håbe at det også kan gøre op med de ekstra 5 kg bacon på siderne, som gerne skulle være væk inden bikinisæsonen:)
De sidste to dage, har Mimse og jeg haft et feriebarn i penthouse bestående af vores fælles veninde AnneMette! Det har været rigtig hyggeligt, vi har spist chips og slik, lavet god mad, lagt i hvalpedynge på sofaen, snakket, grinet, bedt fadervor og bekendt vores syndere, vi har været sammen på den måde, som kun vi 3 kan være sammen på!
Idag har jeg været job som promoter og sampled chokolade ( og spist en del selv) sssssch ikke sig til nogen ;) Jeg har idag også fået sms fra selveste sms' en så smuk sms som (og jeg citerer) Hvad fuck er egentlig problemet!?
Åhhh lad mig se lille ven - ved ikke om problemet er at du giver mig en stor kærlighedserklæring, og dagen efter ikke kan stå ved det, at du ikke har kontaktet mig i 5 uger, eller at du gik i byen med min eks(hvis kæreste du kyssede) eller det faktum at du tog med min veninde hjem om natten? Er der et problem - tror du?
Jeg svarede kort at jeg sys vi skulle lade den ligge - og at han måtte have en god aften! Hvilket han ikke var tilfreds med, men ærligt? I dont F....... care ...
Jeg har de sidste par uger bare været M&M, mobilen har været lagt væk, drengenebørnene lagt på hylden og prioteret mig selv og tiden med mig selv højest! Det kan være svært at hvile i sit eget selvskab, men ikke desto mindre en vigtig ting at kunne! At lukke verden ude, og være i din egen for en stund, er lærerigt og sundt!
Jeg er priviligeret over at jeg for 6 måneder siden, tog mig selv i nakken og tog en beslutning som har gjort mig mere lykkelig end jeg længe har været, jeg er priviligeret over at være nået så langt som jeg er, jeg er priviligeret over at have fantastiske veninder, som er der når det hele er sjov og ballade og som samtidig er der når tårene triller ned af kinderne og jeg selv har svært ved at finde en mening med det hele, jeg er privilegeret over at have en familie som elsker og støtter mig uanset hvilke beslutninger jeg tager!
Verden står åben for mig - det er kun mig selv som sætter begrænsningerne :)
Fantastisk følelse :)
God aften til jer alle :D
- M&M

2 kommentarer:

  1. Det lyder som om at veninderne er dejlige at have lige nu! Og det er super fedt du løber! Jeg BURDE gøre det, virkeligt, men så når man er der hjemme har man bare svært ved at tage sig sammen - det er frygteligt!!

    http://www.fash-splash.blogspot.com/

    SvarSlet
  2. Mine veninder betyder alt :) Ang. det med løb' har jeg haft det præcis på samme måde som dig! Har været begyndt mange gange' men efter den første eller anden gang' er det gået i sig selv! Det bedste råd, god musik i ørene, og en god veninde at løbe med :) Det gir en fantastisk følelse indeni bagefter :)

    SvarSlet